Korstanje Cruises Gastenboek

ciska taverne - 12 oktober 2015

Lieve meneer en mevrouw Korstanje.
Nogmaals.
Super bedankt! Was heerlijk geregeld,echt fantastisch. Mooie boot,gezellig sfeertje.   Hapjes ten overvloede en een zeer ruim assortiment drank. En ook in de bonte koe,goed en gezellig.  Ik kijk met veel plezier terug op “mijn” feestje.
Vriendelijke groet, ciska taverne

Peter Borst - 6 oktober 2015

Op 9 september viel er iets te vieren.
Met ongeveer in totaal 26 personen werd mijn afscheid van het arbeidzame leven gevierd aan boord van het schip van Korstanje Cruises in Koedijk.
Nadat een ieder was gearriveerd en aan boord was gekomen voeren wij door en rond Alkmaar. 
Het weer die dag was gewoon top zodat er op het open achterdek gezeten kon worden.
Mede dankzij het enthousiasme van de gastvrouw Carla en de schipper Rien, werd mijn afscheid een groot feest waar ik nog heel lang op terug zal kijken.
Dit wordt gedeeld door alle overige aanwezige die met veel lof spraken over het geweldige buffet wat werd gepresenteerd en van uitzonderlijke kwaliteit was.
Kortom eten en drinken en sfeer en gezelligheid , het was gewoon geweldig en zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.

Carla en Rien, nog heel erg hartelijk bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij.

apotheek Huiswaard - 1 oktober 2015

DSC_0964Ieder jaar mogen wij een bedrijfsuitje organiseren en ieder jaar proberen we weer iets leuks te vinden, wat over het algemeen goed lukt. Het is nogal lastig, omdat we een vrij klein team hebben, vallen een heleboel uitjes af. Veel zijn voor grote groepen geschikt en dan is de keus over het algemeen toch niet makkelijk.

Dit jaar op 19 september zijn we met ons team op de partyboot van Rien en Carla Korstanje terecht gekomen en hoe goed is dit bevallen.

Vooraf werd alles prima door Carla uitgelegd en kregen we adviezen , wat mogelijk was binnen het budget. We besloten vanaf 1 uur ’s middags  te verzamelen en naar de Zaanse schans  te varen, een quiz aan boord te doen, met een aantal leuk bedachte prijzen door Carla. Nee, ik verklap ze niet!

het weer was supermooi en daar mee hebben we enorm geboft. Een 2,5 uur durende vaartocht, heerlijk ontspannend met koffie, gebak, voldoende te drinken, alles was aanwezig! Rond half 4 gingen we aan wal, met een centje op zak voor een ijsje en we hebben ruim een uur gewandeld tussen de molens en in een touristische sfeertje. Wat gewinkeld, foto’s gemaakt en gelachen.

Rond 5 uur weer aan boord terug naar Alkmaar en hebben mogen genieten van een heerlijk buffet, echt super, wat er allemaal mogelijk is op zo’n boot!

De tijd vloog om en we keken terug op een prachtige dag met Carla als gastvrouw en Rien als uitstekende meester schipper, die de Paris veilig en vaardig door de Noordhollandse wateren stuurde. Een heel geslaagd uitje, waar we zeker weer een jaar op kunnen teren!  Alle lof voor jullie twee, lieve groetjes het team van apotheek Huiswaard

ERIKS nv - 22 september 2015

Hallo Carla,

Nog even een klein berichtje om jullie te bedanken voor de boottocht van 15 september. Ondanks het weer hebben de gasten het erg leuk gehad. De tocht was prima en het eten was heerlijk!

groetjes Rachel Witsen

Henk en Wilma Komen - 28 juni 2015

IMG_3888Wat een feest! 28 juni 2015

Om ons 50-jarig wettelijk huwelijk te vieren hadden mijn vrouw en ik besloten wat anders te doen dan een etentje. Ik had tijdens mijn fietstochten al de partyboot zien liggen en het formaat was perfect voor een feestje met alle kinderen en kleinkinderen. We besloten een vaartocht te maken naar de Zaanse Schans incl. vrij drinken, hapjes en eten. Ik dacht nog wel jaja “vrij drinken en eten”….dan kent de schipper en zijn vrouw mijn kinderen nog niet….17 van die jonge gasten die lusten nog wel wat! Maar die beloften van Rien en Carla zijn volledig waargemaakt, de tocht was prachtig, het eten en drinken voortreffelijk en de stemming UITSTEKEND….en iedereen van jong tot oud (zonder IPODS en spelcomputers) hebben er heel veel van genoten. Dus een grote PLUIM voor Korstanje Cruises..

Groeten Henk en Wilma Komen – Zuid Scharwoude –